De gode oplevelser på glas

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

På Facebook forleden så jeg en opdatering om “The Good Times Jar Project”. Det går ud på, at man skriver en lille note, hver gang man oplever noget godt, rart, positivt. Så lægger man sedlerne i et tomt syltetøjsglas eller ligende. Langsomt fylder man det op.

Når året så er omme læser – og måske genoplever – man årets gode oplevelser. På mange måder en skøn oplevelse, øvelse og reminder. Det kan også være nemmere at huske på, end det kan være at skrive dem ned i dagbog, da det hele tiden er synligt.

Glasset kan stå et sted og stråle og i sig selv minde en om det gode der er i ens liv. Det kan støtte en på udfordrende dage. Og i den helt lav-praktiske kategori kan man skrive sedlerne på farverigt papir og lade den pynte lidt på kontoret eller i hjemmet.

Når man skriver sådan nogle oplevelser ned, kan det også være godt at reflektere over, hvilken skala man bedømmer udfra. Hvor stor skal en god oplevelse være, for at man giver den opmærksomhed? Er det kun lønforhøjelser og barnets første ord, der bliver lagt mærke til?

Vi har fokus på udfordringerne, krisetider og hvad vi ikke vil have. Jeg vil lade 2013 være året, hvor jeg lader det gode og rare fylde min opmærksomhed endnu mere.

Find et glas frem og begynd at fylde glasset med alt det gode i dit liv i 2013.

Hvad er en god oplevelse, du har haft i dag? Luk evt. øjnene og se, hvad der dukker op…. Del meget gerne dine oplevelser og/eller overvejelser med os i kommentarfeltet nedenfor…

 Besøg Carinas egen hjemmeside her.

Om Carina Lyall

Carina Lyall er uddannet Mindfulness-instruktør og driver kursusvirksomheden Mindful Ground. Hun har arbejdet med mindfulness de sidste 6 år. Hun er mor til en datter på 3 og har en lille ny på vej.

Skriv en kommentar...

*