- For kvinder med ambitioner – når tanker om familie og karriere mødes - http://karrieremor.dk -

(Karriere)mor med stil

Hvordan kan jeg se godt ud som gravid kvinde eller nybagt mor? Hvordan skal jeg klæde mig ?

Kan jeg stadig føle mig attraktiv som kvinde, og troværdig som medarbejder på arbejdspladsen, selvom alle ser og kommenterer min mave?

I takt med at maven udvider sig, indskrænker mulighederne fra klædeskabet sig drastisk. Udvalget bliver mindre og mindre, og man kan vinke farvel til sin tjekkede garderobe… Kroppen vokser ud af tøjet, maven bliver stor, og selvom man godt ved, at det ikke er fordi man har spist for meget chokolade eller slik, og at det er skønt at vente et barn, føler man sig tit utilpas i sin krop og sit tøj.

Disse tanker kender jeg godt, da jeg selv lige nu befinder mig i niende måned af min anden graviditet! Jeg har haft mange dage, hvor jeg har følt mig tyk, deform og begrænset. Og så begyndte jeg at tænke: ”Hvordan kan jeg som stylecoach være en inspiration for andre kvinder, når jeg selv har det sådan? Hvordan kan jeg give nye input til deres garderobe, når jeg selv har det svært at have min egen stil med…?

I tredje måned af min graviditet tog jeg den beslutning, at jeg gerne vil hjælpe andre gravide og nybagte mødre med deres tøjstil, for jeg kunne lige så godt bruge min erfaring til noget godt! Det er jo vigtigt, at man stadigvæk nyder at være i nuet, så godt man kan, og ”har sig selv med” undervejs. Jeg synes ikke, at det skal være en luksus at se godt ud for en gravid kvinde.

Tips til din garderobe, når du er gravid eller nybagt mor:

Mens du er gravid:

Efter du har født:

Og husk nu på, at ja, du kan være lækker, smuk og sexet som gravid eller nybagt mor! Vær i NUET. Lad nu være at være i venteposition med din tøjstil: ”Når nu engang jeg har tabt mig 7 kilo…vil jeg gå ud at shoppe….”

Accepter, at det er en periode af dit liv, hvor kroppen forandrer sig, men lad nu være med at blive ”for praktisk” omkring alt dit tøj, når du nu har født. Du er ikke ”kun” en mor. Du er også en (karriere)kvinde. Og ja, babyen fylder en stor del af dit liv, når du går på barsel, men hun/han skal ikke fylde det hele. Du har altså stadig ret til at forkæle dig selv engang imellem.

Besøg Micheles egen hjemmeside her [1].