E-Mail en kopi af "Jeg vil gerne inspireres, men ikke kritiseres… " til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Jeg vil gerne inspireres, men ikke kritiseres… ' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Hanna Snorradottir

Mor til en lille dreng (født 2011) og stresskonsulent for kvindelige akademikere, som hun lærer at mærke efter den berømte ”mavefornemmelse”, træffe autentiske beslutninger og opleve større glæde og skaberkraft i hverdagen.Læs mere på snorradottir.dk.

Kommentarer

 1. Heidi Kjær skriver:

  “For selvom mændene også tager en tørn i hjemmet – så føler mange kvinder, at det er dem, som står for planlægningen og logistikken – og at hvis de ikke er primus motor i at får tingene gjort, sker der ikke nogen fremdrift på den front.”

  Hvor er det sandt. Hvem planlægger maden, hvem sørger for at børnene får nyt tøj, regntøj, gummistøvler, sko etc. Hvem pakker for småt tøj ned, hvem holder orden i husholdnings-systemerne…

  Så føler manden han er dagens helt hvis han tømmer opvaskemaskinen, og går ud med skraldet.

 2. Heidi Kjær skriver:

  Det er heller ikke så enkelt, for man synes jo ikke at manden kan finde ud af de ting, hvis man giver ham ansvarsområdet. Kompliceret!

 3. Heidi Kjær skriver:

  Hvis boligen ligner lort og ungen render rundt i kikset tøj, så er det moren den falder tilbage på og ikke i samme grad manden, sådan er det bare, uanset om folk siger noget højt eller ej, så tænker de det højst sandsynligt.