Et blæret æg

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Et blowjob, et knald i skoven eller på p-pladsen, altid nyvokset hist og her, slankere end nu, højhælede støvler, små kjoler, weekendture, fejring af kærestedage, spænding, endorfiner, lyst til nærvær, lange samtaler, intimitet, kys tit og ofte  – og meget andet.

LELODet var dengang, vi var nyforelskede… Nu er der børn, sauce, logistikudfordringer, hvem skal hente børnene, mødregrupper, familiekomsammen, fodboldtræning, samtaler om praktiske ting, tidligt i seng, mindre eller ingen lyst – Og én (!) der altid glemmer at tøre væggen bag amaturet på badeværelset, når der skal gøres rent.

Hvornår skulle der så være plads til at tænke den mindste tanke omkring nye spændende sexting. I øvrigt fungerer de tre vante stillinger fint, og begge ender med orgasme eller udløsning.

Men så pludselig, så mangler der alligevel noget nyt. Det behøver ikke at være noget helt anderledes og stort. Der mangler bare noget. Ganske lidt.

Det er her, jeg vil anbefale et æg. Et helt specielt lækkert et af slagsen. Du kan oven i købet selv vælge farven. Ægget hedder LELO Lyla. For mange par vil det være en lille hyggelig overskuelig ting. Også selv om man pga. manglende nattesøvn med videre næsten ikke orker at tænke ”nyt”.

Jeg vil anbefale LELO Lyla fordi:

 1. Der er sjovt.
  Der er en fjernbetjening med til LELO Lyla. Ægget skal op i skeden, og din kæreste kan med fjernbetjeningen styre, hvor meget ægget skal vibrere. Han har kontrollen, og du skal bare nyde. Faktisk kan han stå op til 12 meter væk og stadig kontrollere ægget – og dig.
 2. Det er sejt.
  Din kæreste kan styre LELO Lyla ved blot at bevæge fjernbetjeningen op og ned. Derudover kan han i fjernbetjeningen mærke, hvor meget ægget vibrerer, da fjernbetjeningen ogå vibrerer i takt. Det kan man dog slå fra, hvis man skal være helt ”under-cover”.
 3. Det er spændende.
  Du ved ikke, hvornår han tænder for det. Du har ikke kontrol over det.
 4. Det er stille.
  Selve ægget kan man stort set ikke høre vibrere, når det er oppe i skeden, og når man slår vibrationen fra på fjernbetjeningen, så vil ingen kunne opdage noget. Faktisk er det verdens mest lydsvage trådløse æg. I kan have det med overalt.
 5. Du kan også selv
  Hvis din kæreste alligevel ikke er hjemme, eller hvis du er single, så kan du bruge det selv. Der er forskellige vibrationsniveauer. Put ægget op, vælg det bedste niveau og læg fjernbetjeningen oven på klitoris, slap af og nyd det.
 6. Det er sort.
  Men du kan også vælge det i cerise eller rosafarvet. Det er ret fint. Et luksus æg. Kvaliteten er helt i top, og det er både genopladeligt og vandtæt.

Så muligvis kommer forelskelsen ikke igen, men et lille æg som dette kan være med til at give lidt spænding i en ellers travl og ensformig hverdag.

Mange par tænker, at der skal ske noget nyt. Det er tit ”store” tanker, som: ”Vi tager en uge til Paris uden børn”. For den ene kan det være en ret stor beslutning, da børnene skal passes. Og så bliver det ikke til noget. Nogle gange er det en god idé at tænke mindre tanker, fx kunne der komme en fast babysitter to timer hver lørdag formiddag, så I kan få voksentid der, og barnet ikke skal puttes af andre – hvis det er det, der stopper for at man vælger voksentid.

Sådan et lille æg kan også være med til, der sker lidt andet. Dels seksuelt, men det kan også give nogle grin med på vejen. Et grin som er for jer to som kærester. Det grin, der var helt naturlig og indforstået for kun jer to, da I var nyforelskede. Det grin, som mange med tiden savner.

Jeg har købt Lelo Lyla ægget hos Sinful.dk. Det har jeg, fordi jeg synes, det er en god og overskuelig shop med lækre ting. Du finder ægget her, hvor du kan se en video, hvor Mathilde (ejeren af Sinful.dk) vise og fortæller om ægget.

Hvad gør du for at få ‘nyforelskelsens magi’ tilbage i forholdet? Skriv meget gerne en kommentar i kommentarfeltet nedenfor…

Besøg Lines egen hjemmeside her.

Om Line Bassøe

Mor til to, parterapeut og sexolog med klinik i Hillerød og på Østerbro. Line er desuden mentor for Sexologudddannelsen og supervisor for den Kognitive parterapeutuddannelse. Læs mere på linebassoe.dk.

Skriv en kommentar...

*