Helt er bedre end halvt

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Egentligt er jeg vokset fra det, og jeg har lovet mig selv ikke at gøre det mere.

Jeg vil helst gøre hver ting fuldt ud og ordentligt. Men når det så går for stærkt, og jeg får travlt, så har jeg svært ved at holde, hvad jeg lover mig selv, og så kommer jeg til at gøre nogle ting halvt. En hel del ting faktisk. Det er ikke noget, jeg stræber efter, men simpelthen et udtryk for, at jeg er for dårlig til at vælge. Jeg vil gerne det hele.

Og så ender jeg til lidt for mange møder, som er lidt for dårligt forberedte.

Jeg ender til arrangement i børnehaven med håret strittende og det næste ben til et skolearrangement, fordi jeg liiiige kunne nå begge dele. Stolt over at jeg havde husket, at man skulle medbringe noget til kagebordet, og at jeg havde nået at sende manden til bageren… indtil jeg ser de seje mødres hjemmebagte boller og kæmpe frugtkreationer på spyd (OMG OMG Hvornår får de tid til at stå og skære alt frugt ud i præcist lige store firkanter??).

Jeg låser mig selv ude af bilen imellem børnehave- og skolearrangement og ender vindblæst og forpustet til et skolearrangement, hvor jeg kan nå at deltage 40 minutter.

Jeg kommer til at trykke lidt for hurtigt på tasterne i det nye IT-system og må give kvajekage på kontoret. Jeg kører over Storebæltsbroen, og finder lidt sent ud af, at brobizzen ligger i skrivebordskuffen, og må skifte bane og kæmpe med den idiotiske kortautomat.

Jeg inviterer 11 mennesker til børnefødselsdag på en dag, hvor vi også skal i Legoland, og kommer lidt for tidligt fra Legoland for børnenes smag og lidt for sent til festen efter min mands smag, og må få min mor til at komme med salaten.

Jeg er snart 40 – det må stoppe!

Kan man lave post-sommerferie-løfter? For så LOVER jeg mig selv at sige nej til nogle møder, nej til en del arrangementer og til gengæld gøre det, jeg deltager i, fuldt ud. PROMISE!

 Kender du følelsen? Eller hører du til dem, der sjældent havner i sådanne situationer? Hvordan håndterer du det, når du gør? Skriv meget gerne en kommentar nedenfor…

 Besøg Sannes hjemmeside her.

Om Sanne Nørgaard

Mor til Theodor (2006) og Marius (2009) samt administrerende direktør for og medejer af Novotex Wholesale A/S. Virksomheden er kendt for at tænke bæredygtighed ind i tekstilbranchen og markedsfører egen børnekollektion under konceptet Green Cotton.

Skriv en kommentar...

*