Mig og min stil som nybagt mor

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Jeg har lige været to uger i Lyon, Frankrig – min hjemby – og blev inspireret af mode, mad, byliv og meget mere! Jeg har derfor samlet lidt inspiration til jer om, hvilke franske tøjmærker, jeg foretrækker, hvad jeg køber LIGE NU – med den krop, jeg har – og hvilke skønhedsprodukter, jeg bruger.

Før jeg giver jer mine ”beauty secrets”, vil jeg lige dele, hvor jeg befinder mig lige nu kropsmæssigt. Jeg har lige været fem måneder på barsel. Det er anden gang, jeg går gennem den lange proces, hvor min tidligere gravidkrop kommer langsomt ”på plads”.

Denne gang oplever jeg, at jeg ikke taber mig så hurtigt, som første gang! Jeg har flere smerter i kroppen, og jeg har ”tabt” næsten alle af mine muskler. Derudover har jeg kæmpet med en del væske i kroppen – og gør det stadig nu efter fem måneder. Jeg har været ked af det, da væsken primært sætter sig i mine ben, hvilket er svært for mig at acceptere, da jeg altid har været glad for mine ”ballerina” ben… Anyway, jeg mangler nu kun tre kilo for at være tilbage til det, jeg vejede før, jeg blev gravid, og jeg passer 80 procent af min garderobe igen.

Jeg træner hver anden dag derhjemme, går nogle lange ture, spiser så sundt, som muligt – men elsker god mad, så kommer aldrig til at stoppe med at spise kager og drikke vin.

Her kommer nogle af mine ”beauty secrets” og lidt inspiration fra ”modelandet” Frankrig.

Mine sidste tre tøjkøb i Frankrig:

  • Et par sorte slippers fra SANDRO
  • Et par sorte bukser fra den klassiske og tidløs Gérard Darel
  • En top fra Sienna Miller for CAROLL

Mine franske yndlingstøjmærker:

Jeg køber normalt meget internationalt, og også meget dansk, men når jeg er i Frankrig, så falder jeg altid for de elegante og klassiske franske mærker – samt dem med lidt rå look…

…og spanske ZARA (un incontournable!)

Mine foretrukne hudprodukter til de ”for korte” nætter:

  • Fugtmasker fra MURAD og AVENE
  • God BB Teinted creme fra Vichy
  • Lidt frisk Evian kildevand spray et par gange om dagen til at giver fugt til huden
  • Lidt ”autobronzant” fra det fantastisk franske mærke, Lierac

Når jeg ikke køber i Frankrig (eller få min mor til at sende mine favoritter med posten), køber jeg faktisk meget på apoteket. De har typisk produkterne: Avene, Vichy og La Roche Posay.

Min makeup:

Det handler om at flytte fokus fra de ”trætte” øjne.

Jeg har for eksempel lige købt en rød læbeskift fra Bourgeois ”Rouge edition” og en turkis blå eye pencil fra det italienske mærke KIKO, da jeg var i Frankrig. Ellers bruger jeg makeup-produkter fra NUXE, Tromborg og Chanel (aqualumière).

Neglelak er tit min redning, hvis jeg trænger til at få farve og energi i mit liv! Dem fra KURE Paris (super flotte farver og øko) og Chanel er mine favoritter.

Hvad gør jeg for at pleje min krop og få væsken ud?!

Det handler om at pleje og stimulere… Til min mave bruger jeg – den lidt dyre men meget effektive – gel fra RODIAL, ”Tummy Tuck”, to gange om dagen. Til min ben en ”anti-cellulite” creme fra Clarins. Ellers en ”exfoliating” creme fra Savon de Marseille og en body lotion fra Rudolph Care. Og jeg drikker grøn te!

Hvad er dine favorit tøj og -makeupmærker? Skriv meget gerne en kommentar…

Besøg Micheles egen hjemmeside her.

Om Michele Christensen

Michele er stilkonsulent og personlig shopper. Hun er uddannet cand. merc., tøjdesigner fra SupdeMode i Lyon og stylecoach fra Stylewise Academy. Hun er franskmand men har boet i DK siden 1998 og bor i dag i Århus med sin kæreste og to børn.

Skriv en kommentar...

*