E-Mail en kopi af "Hvordan ser din fremtid ud?" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Hvordan ser din fremtid ud?' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Jette Martine Beck

Jette er merkonom i regnskab og har mere end 25 års erfaring med regnskab og økonomi. I sit firma, Beck Regnskab, hjælper hun iværksættere og små & mellemstore virksomheder til at få styr på cashflowet og optimering af økonomien.

Kommentarer

 1. Jeg kan kun tilslutte mig dine anbefalinger af at sikre os økonomisk, så vi både har tryghed her og – hvilket frigør energi til vores business – og vi kan forsøde pensionstilværelsen. Min mand fik en blodprop i hjertet sidste år i december som 41 årig, som virkelig fik mine øjne op for alvoren. Min datter (på 30) vidste at der findes en hjemmeside http://www.pensionsinfo.dk hvor man kan få overblik over alle sine pensioner fra banker, forsikrings- og pensionsselskaber, ATP mv. Jeg må indrømme at jeg havde mistet overblikket da pengene er placeret i mange ordninger. Det gav ro at se, at jeg ville få udbetalt ca. 1 mio hvis han døde fra ATP, gruppelivsordning, kapitalpension og hans tidligere pensionsselskab og nogle mindre portioner via ratepensionen. Du får simpelthen en samlet rapport med alle oplysninger

  Vi har i forvejen heltidsulykkesforsikringer og har nu også tegnet sundhedssikring, så vi kan komme på privathospital. Hos Lokalforsikring samarbejder de med Mølgolm forsikring hvor vi kunne tegne uden lægeerklæring når vi tegner til alle virksomhedens nøglemedarbejdere – vi har kun min mand og jeg og en enkelt fuldtidsansat som var super glad for, at han så også kunne tegne for sin kone til samme pris.

  Vi har investeret er par mio i Panama, hvor vi driver teaktræsplantager og er nu også ved at undersøge tab af erhvervsevne forsikring. En af vores venner er lige død i sidste uge kun 56 år gammel af en blodprop i hjertet. For en del år siden var han ude for en alvorlig trafikulykke og mistede arbejdsevnen. Held i uheld havde han lige skiftet forsikringsselskab men ikke fået opsagt den gamle, så han fik dobbelt udbetaling. Det har givet ham nogle helt andre muligheder for at have nogle gode år.

  En veninde som også var min kunde, blev stressygemeldt for 5 år siden og kæmpede med sygedagpenge kontoret, blev smidt ud af dagpengesystemet, da hun ikke var i stand til at passe arbejdsprøvningen, ankede sagen der kørte et par år og har nu endelig fået tilkendt pension, men kun for 3 år.
  Hun var taknemmelig for sin tab af erhvervsevneforsikring som 45 årig, selvom hun var heldig at få solgt sin virksomhed til en fin pris. Det var også pensionsselskabet der betalte for udredning ved en psykiater som kommunen lagde til grund for tilkendelse af førtidspensionen lige som de betalte psykolog mv

  Som stressrådgiver/coach bliver jeg dagligt mindet om, at vi skal sikre os mens tid er. Rettidig omhu som Mærsk ville have sagt.

  Vi har feks også tegnet forsikring for netbankindbrud mv da du skal videst en firmakonto ikke er omfattet af den normale erstatning fra banken i forhold til private

  Pas godt på dig selv derude og rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår