E-Mail en kopi af "Brug samvær med børn til et mere kreativt arbejdsliv" til en ven...

Udskriv til printer / Send artiklen til ven

Email a copy of 'Brug samvær med børn til et mere kreativt arbejdsliv' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Om Eva Gøttrup

Eva Gøttrup hjælper kreative og innovative mennesker med at få succes med deres forretning. Ved at hjælpe dem med at finde deres fokus, organisere deres dag, og at komme ud med sig selv - se mere her. Eva er mor til to børn Isak på 7 år og Rajani på 4.

Kommentarer

 1. Jeg elsker denne artikel. Nogle gange er livet bare en joke.
  Jeg har altid dyrket sport, spist nogenlunde sundt og har passet på min krop. Desværre gik jeghen og blev syg som 34 årig med tarmkræft. I øjeblikket er jeg i kemo i håb om at blive rask og komme tilbage til min dagligag. Der er utrolig mange mennesker der tager deres liv og de små ting for givet, det er først når ulykken er rundt om hjørnet at man bliver mere opmærksom på hvor godt man har haft det.

  Jeg vil huske nogle af de ting her i denne artikel og til april måned hvor jeg er færdig med min kemo terapi vil jeg tage dem op og nyde livet fuldt ud sammen med min familie og mine 2 smukke børn.

  //Alexander

  • Eva Gøttrup skriver:

   Hej Alexander. Tak for din kommentar. Håber det bedste for dig og din helbredelse og at du vil få masser af oveskud til kreativitet og at nyde livet små finurlige øjeblikke. KH Eva