Månedens KarriereMor

Udskriv til printer / Send siden til ven

Kender du en fantastisk kvinde, du gerne vil nominere til Månedens KarriereMor? Så udfyld formularen nederst. Vinderen kåres den første mandag i hver måned (første gang i november 2013).

Månedens KarriereMor er en kvinde, der formår at skabe synergi mellem karriere og familieliv på en måde, der tilgodeser både børn/familieliv og faglige ambitioner – og som hun selv stortrives med. Den præcise fordeling mellem det private og det professionelle er ikke afgørende.

Måske arbejder hun kun 20 timer om ugen og har afslappet tid til det hele. Måske er hun ‘karrierekvinde’ i ordets traditionelle betydning og overlader de fleste praktiske gøremål til mand eller au pair. Måske er hun selvstændig og værdsætter og værner om den frihed, det giver. Det vigtigste er, at hun er tro mod sig selv og trives med sine valg – og at du finder hende så inspirerende, at du bare MÅ nominere hende.

Udover titlen, æren og omtalen som Månedens KarriereMor får vinderen også dette smukke sæt fra Elemental Herbology. Præmien er – som vinderen – i harmoni med sine omgivelser på en smuk og bæredygtig måde:

Neroli and Rose Damask Body Duo fra Elemental Herbology (værdi: 399,- kr.)

Neroli and Rose Damask Body Duo fra Elemental Herbology (værdi: 399,- kr.)

Præmien er dette skønne sæt: Neroli and Rose Damask Body Duo fra Elemental Herbology til en værdi á 399,- kr. Sættet er sponsoreret af WEGA Beauty, som også er hovedsponsor for gaver/goodiebags til deltagerne på Brunch in Heels i efteråret.

Elemental Herbology er etableret af Kristy Goodger, der har over 10 års erfaring fra spaverdenen med at etablere eksklusive spabehandlingssteder overalt i verden samt indgående viden om produktudvikling af hudpleje. Desuden har Kristy indgående kendskab til alternativ medicin samt orientalsk fysiologi og patologi.

Elemental Herbology blev lanceret i 2007 og sælges i dag i 17 lande verden over. Mærket arbejder ud fra en filosofi om gennemskuelighed og ansvarlighed – præcis som produkterne:

Elemental Herbology - Zero

  • Er 100 % fri for mineralsk olie, syntetisk parfume og farve, sulfater, PABA solbeskyttelse og parabener.
  • Støtter genanvendelse af forpakningerne samt bruger kun lipoanimerede, SLS –fri overfladebehandling som er 100 % nedbrydelig.
  • Produkter og råmateriale er ikke testet på dyr.
  • Støtter projekter, der er med til at udvikle og vedligeholde lokale miljøer.
  • Støtter ansvarlig dyrkning og høst af råmaterialerne og er 100% dedikeret til kun at benyttet højeste kvalitet af urter, blomster, mineraler og alger fra nogle af verdens mest velrenommerede leverandører.
  • Tager højde for hele processen – en holistisk tilgang til produktionen og produkterne.

OBS: Hvis den kvinde, du nominerer, bliver kåret som Månedens KarriereMor, vil din begrundelse og dit fulde navn blive offentliggjort her på sitet. Vi spørger selvfølgelig vinderen om lov, inden vi offentliggør hendes identitet og historie (vi skal have din nominering senest d. 20. i måneden).

Nominér månedens KarriereMor her:

Felter med * skal udfyldes.

Dit fulde navn*

Din e-mail*

Nomineredes fulde navn*

Nomineredes email*

Nomineredes mobil*

Nomineredes hjemmeside (evt)

Din begrundelse*