Sponsorgaver

Udskriv til printer / Send siden til ven

Hver gang der er Brunch in Heels, får du en lækker goodiebag med eksklusive produkter fra anerkendte leverandører. Se her hvad tidligere arrangementer har budt på.

Sponsorgaver – Brunch in Heels 5 (november 2012)

Langærmet T-shirt (værdi 249,-), krus (værdi 99,-) og 4 x postkort (værdi 39,-) med affirmationen: ‘Det bliver en glædelig jul’ fra MORS JUL. Klik her for at læse mere om MORS JUL og sponsorgaverne.

Sponsorgaver – Brunch in Heels 4 (september 2012)

Karamel-sirup - ZZKaffesirup med karamelsmag

Karamelsirup har en kraftig smag, en dyb karamelaroma og en forsigtig brændt smag. Karamelsiruppen er perfekt som den er men er også god som smagsforstærker sammen med andre kaffesirupvarienter. Doseringen er normalt 1 cl. sirup til 8 cl. espresso, men man finder hurtigt sin egen dosering.

Karamelsirup fra Zinzino, 35 cl. – Værdi: 59,-
(Sponsoreret af KarriereMor.dk v. Bente Richter)

Hånddyppede lys og lyseslukker fra Ester & Erik

2-lys_ester-Erik1-150x150I Danmark er levende lys et samlingspunkt, der skaber stemning og gør enhver lejlighed til en særlig begivenhed. Danmark har med sine mørke vintre en lang tradition for lyshåndværk af høj kvalitet. I 1987 startede ægteparret Ester & Erik Møller en produktion af dyppede lys. Visionen var at dyrke de stolte traditioner og skabe de bedste og mest elegante lys af ægte stearin til en eksklusiv og kræsen kundegruppe. Siden da har Ester & Erik forfinet de traditionelle teknikker og videreudviklet konceptet. I dag fremstiller de både stagelys, keglelys og bloklys med moderne overflader af blandt andet perlemor og lak. Lysene eksporteres til det meste af verden.

Hånddyppede stearinlys, 49 cm., hvide; to stk. i gaveæske – værdi 50 kr.
Lyseslukker – værdi ca. 25 kr.
Se mere på ester-erik.dk

Avocado Face & Body Soap


Avocado-Face-Body-Soap-150x150En super lækker velgørende avokadosæbe med frisk citrusduft til ansigt og krop. Naturlig skønhed starter med ren, sund hud – og ren sund hud starter med naturen. Denne sæbe er lavet af 100 % ren avokadobase. Avokado Face & Body Soap genfugter og renser huden og får din hud til at se yngre ud. Avokado tilbyder hjælp til næsten alle hudtyper, idet den nænsomt renser den fede hud uden irritation og holder porerne rene og sunde. Til tør, følsom hud lindrer den og beroliger, genfugter og giver næring til huden. Avokado Face & Body Soap er unik fordi den arbejder videre efter badet. Ikke testet på dyr.

Avocado Face & Body Soap; 142 g. – værdi 58,75 kr.
Se mere på aloeveraportal.dk

Loofhasvamp – Fjerner døde hudceller


LoofhasvampAlt, hvad du skal gøre er at fugte Loofhasvampen med body shampo/bath gel og derudaf lave noget blødt sæbeskum og blidt massere din hud med bløde bevægelser. Døde hudceller på din hudoverflade bliver fjernet, og din hud vil føles ren og forfrisket.

Loofhasvamp – værdi 30 kr.
Se mere på aloeveraportal.dk

Sponsorgaver – Brunch in Heels 3 (juni 2012)

Antistress-CD: Slap af – og styr din stress bedre

Pete Andersens populære antistress-CD: Slap af – og styr din stress bedre indeholder tre øvelser, som over en periode på 30 dage sætter dig i stand til at slappe af hvor-som-helst og når-som-helst. Stressekspert Bjarne Toftegård anbefaler denne CD, som er en del af det obligatoriske pensum på hans populære stresscoachuddannelse!

Værdi 149,-
Se mere på PeteAndersen.dk

Bonbons Tickle me Tickler Forførelses Fjer

Pir din elskede med denne fine fjerbuket. Fjerbuketten er med lang stilk og er lavet af bløde fjer fra en marabou fugl. Tickle me Tickler fjer er perfekte til fræk og sanseligt forspil. Den lille fjer har en stor effekt, som ikke skal undervurderes.

Værdi 69,-
Se mere på Sinful.dk 

Bonbons Lucky Love Dice Terninge Spil

Kast Lover Dice terningerne og den erotiske leg er skudt i gang. Et sjovt spil med en masse forskellige frække udfordringer. Terningerne bestemmer, hvor, hvordan og med hvad, I skal kysse, slikke eller røre. I designer selv terningerne med de medfølgende klistermærker. Perfekt som et lille krydderi til jeres sexliv.

Værdi 69,-
Se mere på Sinful.dk 

Swede Massageolie Med Smag – 50 ml.

Varmende olie med smag. 100 % naturlige aromaer. Indeholder kun godkendte ingredienser, som også anvendes af fødevareindustrien. Denne massageolie med smag må gerne bruges intimt. Paraben-fri og pH-balanceret. Vandbaseret. Varmer når det rammer huden.

Værdi 49,-
Se mere på Sinful.dk 

Sponsorgaver – Brunch in Heels 1 & 2 (januar & februar 2012)

Aloe Lips – Læbepomade u/vand

Læbepomade med jojoba og bivoks, som fugter og blødgør tørre og ru læber. 
Aloe Lips indeholder ingen tilsat vand.
Giver dine læber flot glans. Ikke testet på dyr.

Aloe Lips, læbepomade u/vand; 4,5 g. – værdi 33 kr.
Se mere på aloeveraportal.dk

Loofhasvamp – Fjerner døde hudceller


Alt, hvad du skal gøre er at fugte Loofhasvampen med body shampo/bath gel og derudaf lave noget blødt sæbeskum og blidt massere din hud med bløde bevægelser. Døde hudceller på din hudoverflade bliver fjernet, og din hud vil føles ren og forfrisket.

Loofhasvamp – værdi 30 kr.
Se mere på aloeveraportal.dk

Avocado Face & Body Soap


En super lækker velgørende avokadosæbe med frisk citrusduft til ansigt og krop. Naturlig skønhed starter med ren, sund hud – og ren sund hud starter med naturen. Denne sæbe er lavet af 100 % ren avokadobase. Avokado Face & Body Soap genfugter og renser huden og får din hud til at se yngre ud. Avokado tilbyder hjælp til næsten alle hudtyper, idet den nænsomt renser den fede hud uden irritation og holder porerne rene og sunde. Til tør, følsom hud lindrer den og beroliger, genfugter og giver næring til huden. Avokado Face & Body Soap er unik fordi den arbejder videre efter badet. Ikke testet på dyr.

Avocado Face & Body Soap; 142 g. – værdi 58,75 kr.
Se mere på aloeveraportal.dk

Hånddyppede lys og lyseslukker fra Ester & Erik

I Danmark er levende lys et samlingspunkt, der skaber stemning og gør enhver lejlighed til en særlig begivenhed. Danmark har med sine mørke vintre en lang tradition for lyshåndværk af høj kvalitet. I 1987 startede ægteparret Ester & Erik Møller en produktion af dyppede lys. Visionen var at dyrke de stolte traditioner og skabe de bedste og mest elegante lys af ægte stearin til en eksklusiv og kræsen kundegruppe. Siden da har Ester & Erik forfinet de traditionelle teknikker og videreudviklet konceptet. I dag fremstiller de både stagelys, keglelys og bloklys med moderne overflader af blandt andet perlemor og lak. Lysene eksporteres til det meste af verden.

Hånddyppede stearinlys, 49 cm., hvide; to stk. i gaveæske – værdi 50 kr.
Lyseslukker – værdi ca. 25 kr.
Se mere på ester-erik.dk

Retap Rethink Water vandflaske

Afløseren for plastflaskevand er i glas 
og skal blot fyldes med hanevand… igen og igen. Rethink water!
Plastflaskevand er blevet dagligdag for langt de fleste danskere – selvom vi har verdens reneste hanevand. Vand på plastflasker koster ca. 2000 gange mere end hanevand, og plastflaskerne kan afgive giftstoffer til drikkevandet. Genopfylder du en plastflaske, viser undersøgelser, at de bliver rene bakteriebomber. Retap flasken er lavet i stærkt laboratorieglas og både låg og flaske tåler maskinopvask. Flasken har vundet Reddot Design Award for sit gennemtænkte design.

Retap vandflaske – værdi ca. 89 kr.
Se mere på retap.dk